16 – Grote regendruppels… en Guus gaat logeren!

Afgelopen week hebben we aantal keer gewandeld terwijl het zachtjes regende. Soms, als we dan onder een boom liepen, vielen er ineens dikke druppels op ons..
In de tuin zochten we uit hoe dat nou komt. We ontdekten dat er op de bladeren hele grote druppels liggen, en als de tak beweegt vallen ze eraf! De kinderen vonden dat ook een heel leuk spelletje om zelf te proberen. Zo ontdekken we elke keer weer wat nieuws buiten <3

Guus is uit logeren gegaan bij een van de gastkindjes. Hij is dol op logeren, hij heeft dan ook een grote tas met logeerspullen.
We zijn benieuwd welke avonturen hij allemaal beleefd, maar dat horen we pas als hij weer terug is.. Hij heeft ook een logeerboek waarin de gastkindjes foto’s mogen plakken, en een verhaaltje mogen schrijven met papa of mama samen.

  • 13 – Rupsje Nooitgenoeg
    13 – Rupsje Nooitgenoeg
  • 08 – Regendruppels
    08 – Regendruppels
  • 19 – Een gezellig begin!
    19 – Een gezellig begin!

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>