Blog 36 – Glijbaan voor van alles…

Glijbaan voor van alles…

Die hebben we buiten gecreëerd door middel van een halve regenpijp. En wat een leuk spel levert dat op! Toen het lekker warm was, werd hij vooral gebruikt om water te laten glijden. Dit werd er dan met kleine gieters, bekertjes of emmers ingedaan. Ook de kleine rubbereendjes mochten vaak van de glijbaan.

Ook allerlei steentjes mogen er van af. De ene rolt wel, en de ander moet flink geholpen worden. Onder luid ‘hoepla!!’ glijden ze naar beneden. Kastanjes en eikels rollen meestal wel goed en die maken daarbij ook nog een leuk geluid. Dit zorgt voor een spel die maar door kan gaan. De kinderen krijgen er geen genoeg van.

Nodig:

Regenpijp
Evt. 2 teilen. Maak hier een gat in en steek de regenpijp erdoor. Dan heb je een opvangbak.

  • 02 – Moppereend
    02 – Moppereend
  • Blog 33 – 6’tien kleine rubbereendjes’
    Blog 33 – 6’tien kleine rubbereendjes’
  • Blog 25 – Stenen wassen en de slak
    Blog 25 – Stenen wassen en de slak

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>