Over veren, cadeautjes, een graver en een vliegtuig…

Hoi hoi,

Ik had toch zo’n leuke dag vandaag! Eerst hebben we allemaal zonnebrillen opgezet en dat was toch grappig. We hadden dikke pret.

Daarna zag ik ineens een veer liggen! Ik was erg nieuwsgierig waar die vandaan kwam. Scarlett vertelde dat ze die in het bospark had gevonden. Oooh? Zijn er verenbomen in het bospark? Vroeg ik. Maar dat was niet zo. Hoe ze dan wel groeide wist ze ook niet. We kwamen er ook maar niet achter hoe ze dan wel groeien.. Totdat we ineens een vogel zagen in een boekje! Ik vroeg wat dat was, die achterkant van de vogel. Dat was een driehoek zij ze. Haha, dat heeft ze goed gezien! Maar hij had er ook veren zitten zagen we. Hihi, nu weten we waar ze vandaan komen!
In een ander boekje zagen we ook nog een vogel met veren.We hebben ze ook nog even in ons haar gestoken, want dat ziet er zo leuk uit 🙂 In dat boekje zagen we trouwens ook allemaal lekker fruit. Die hebben we allemaal opgegeten. Nep natuurlijk 😉 Perziken waren het zei Eduard.

Toen kwam Eduard met een bal van Nijntje. Ze was aan het gieteren zei hij.

Scarlett had ook nog een tas helemaal gevuld met allemaal cadeautjes. En die zijn voor mij! Ik mocht er nog niet in kijken want ik ben niet nu jarig, maar ‘bijna vandaag’. Ik ben wel benieuwd of ik dan morgen die cadeautjes mag uitpakken.
We waren nog even daarover aan het kletsen toen ik ineens een heel erg vreemd hard geluid hoorde. Oh, dat was toch eng! Ik deed m’n hand voor m’n oren en toen zag ik dat het geluid bij Eduard vandaan kwam! Gelukkig kon ik hem vragen wat dat voor eng geluid was en kwam hij het even laten zien. Het bleek zijn ‘graver’ te zijn. Toen vond ik het gelijk een stuk minder eng, al was het geluid wel hard hoor. Ik mocht ook wel even graven van hem. Dat was best leuk! Hoe harder je met de auto heen en weer reed, hoe meer geluid hij maakte.

We vonden ook nog een vliegtuig! Eduard kon hem omhoog en omlaag laten vliegen. En ook opzij. En toen ineens ging hij rondjes vliegen en kunstjes doen met het vliegtuig! Dat vond ik echt leuk om te zien! Dus dat zei ik zo tegen hem en toen ging hij zelf ook kunstjes doen! Nou dat zag er mooi uit! Het leek wel alsof hij aan het dansen was. Ik heb ook even met het vliegtuig gevlogen, dat was echt leuk.

Doei!

Gijs