Over raceautoën, m’n jas, een hond en de kralenplank

Hoi!

T’is al even geleden dat ik hier gebabbeld heb. Maar vandaag was weer zo’n leuke dag dat ik jullie graag even bijklets.
Het was erg mooi weer en we zijn lekker buiten geweest. Het zwembadje stond in de tuin, en weet je wat ik zag toen ik in het water keek? Mijzelf!! Hahaha.
Jammer dat ik m’n zwembroek niet bij mij had, anders was ik wel even gaan zwemmen hoor!

Ik had het wel een beetje warm gekregen van de zon. Maar die knopen van m’n jas losmaken is best wel moeilijk. Ik heb toen even gevraagd of Scarlett wilde helpen, en dat wilde ze wel! En het lukte! M’n jasje heeft ze toen wel even binnen gelegd zodat ie niet vies kan worden. Slim hé, van haar.

Ik had ook m’n koffertje bij mij en daar zat Poekie in. M’n lievelingsknuffel. Scarlett vind hem ook heel lief! Ik heb Poekie nu even uitgeleend aan haar, want ze wilde hem graag verzorgen. Eigenlijk wil ze hem een nieuwe naam geven; ‘Lichtje ‘vind ze mooier. Ik vroeg welke naam Eduard het mooiste vond en dat was ook ‘Lichtje’. Zal ik hem dan ook Lichtje noemen of gewoon Poekie? Wat vinden jullie?
Ik denk er nog even over…

Ik heb wel een andere knuffel gekregen. Een hond! Hij is zwart met wit. En weet je wat zo leuk is? Hij heeft ook een zwarte neus! En een hele mooie strik om zijn hals. Hij zit nu in mijn koffertje en heeft het daar wel fijn. Ik vind dat ook wel gezellig, zo’n huisdier 🙂

Eduard wilde graag samen met de kralenplank spelen. En er zitten toch mooie gekleurde kralen aan! Je moet ze zo van de ene kant naar de andere kant doen met je vinger. En weet je wat zo grappig is? De kralen gaan door de buik van een kikker! Hahahaha.
Ik zag rode kralen, en zwarte, en groene en roze kralen. Ze maakten ook een leuk geluid als ze dan naar beneden gleden. Ik vind het een erg leuk spelletje!

Scarlett vroeg mij wat er op mijn koffertje staat. Nou daar staat een raceauto op. Met een poppetje die aan het raceautoën is. We zagen dat hij een bril op heeft, en een helm! Ook heeft ie blauwe handen. Gek he? Ik heb geen blauwe handen. We deden daarom maar net alsof we blauwe handen hadden. Scarlett en Eduard wilde ook wel graag raceautoën, want dat is een heel leuk spelletje! In de tuin stond toevallig ook een auto. En weet je wat zo grappig was? De auto was ook rood! Net als op het koffertje! Het koffertje moest ook mee in de raceauto en dat paste ook wel. Ze gingen er gewoon bovenop zitten. En ze gingen toch hard!!

We hebben ook nog even op het skippydier gezeten. Je kunt daar echt leuk op springen. Dat ging echt heel goed. Ik ging zo ‘poing poing poing poing’ omhoog en omlaag. Eduard moest toen echt heel hard lachen, haha. Het zag er vast heel grappig uit want m’n haar ging alle kanten op. Het lukte ook om zo ‘hiihaa’ te steigeren net als een paardje. Ik werd er wel moe van hoor.
Toen ben ik even gaan zitten en toen liet Eduard mij de pionnen zien, hij had een grote en kleintjes. Daar kan je ook leuke dingen mee doen. Hij zette er een op zijn hoofd haha. Het leek wel een hoed! Daarna hebben we elkaar even een dikke knuffel gegeven. Wat is het fijn om zulke goeie vriendjes te hebben! <3

Tot de volgende keer!

Gijs