Over de zon, Poekie, spuiten en een clown

Haai,

Ik heb weer veel beleefd met de kinderen! Ze zijn vooral erg benieuwd wat er in het koffertje zit. Ik heb m’n lievelingsknuffel Poekie meegenomen en laten zien. Alle kinderen vonden hem net zo mooi als ik zelf!
Ja, dat snap ik wel hoor. Hij is zo lekker zacht, en hij ziet er zo leuk uit. Zijn oren zijn ook zo grappig. Het ene oor is roze en het andere is blauw!

Een andere keer had ik plaatjes mee van dingen die ik zo leuk vindt. Zo ben ik gek op de zon en bloemen. Lekker buiten spelen in de zon dat doe ik graag.

Van Scarlett kreeg ik allemaal cadeautjes voor in de koffer! Een paar spuiten en een ding om te kijken hoe warm je bent. Hoe heet dat ook alweer…
O ja een thermometer. Haha dat woord is best moeilijk nog. Die vergeet ik wel eens.
Ze had de cadeautjes leuk ingepakt en ik mocht daarna alles meenemen in de koffer!

De keer daarop had ik ze weer meegenomen want het leek mij wel leuk om er samen mee te spelen. Dat was ook heel gezellig. Mijn knuffel, Poekie moest in het ziekenhuisbed van de kinderen. Want daar kwam een clown langs om hem op te vrolijken. Ze hadden namelijk het idee dat hij ziek was. Ik was ook wel erg benieuwd naar de clown en toen ben ik gewoon ook naar het ziekenhuisbed gegaan. We werden inderdaad wel opgevrolijkt door de clown :)

Ik ging die keer niet terug naar m’n slaapplek met 1 maar met 2 koffers! Ik kreeg namelijk een extra koffertje mee, helemaal gevuld met mooie blokjes. Ik mag daar nu mee spelen en dat vindt ik zo leuk!

 • Over weggetjes en knipperen…
  Over weggetjes en knipperen…
 • Over een spelletje en gekke gezichten…
  Over een spelletje en gekke gezichten…
 • Over veren, cadeautjes, een graver en een vliegtuig…
  Over veren, cadeautjes, een graver en een vliegtuig…
 • Over thee zetten, een zonnebril en Huppel…
  Over thee zetten, een zonnebril en Huppel…

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>