Blog 57 – Houtboeket

Houtboeket

We hebben de plant die in de kamer stond even vervangen voor een ander soort decoratie. Een vaas met daarin gekleurde takken. Het is een vrolijk geheel. De kinderen vinden het zo leuk dat ze er ook zelf een maken.
Eerst scheppen ze een blik vol met zand uit de zandbak. Daarna leggen we alle takken die we over hebben op de grond (buiten). De kinderen pakken takken die ze mooi vinden en steken ze in het zand. Er ontstaan zo vrolijke boeketten die ze zelf geschikt hebben.

Nodig:

Blik
Zand
Schep
Houten takken (gekleurd)

 • 01- Aanmodderen
  01- Aanmodderen
 • 15 – Voeibaar
  15 – Voeibaar
 • 07 – Zintuigentafel “De kleine walvis”
  07 – Zintuigentafel “De kleine walvis”
 • Blog 39 – Natuurschilderij – 4 juni
  Blog 39 – Natuurschilderij – 4 juni

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>