Blog 44 – Papa is nummer 1! – 21 juni

Papa is nummer 1!

Afgelopen zondag was het vaderdag. De kinderen hebben allemaal een medaille voor papa geknutseld. Het ene kind stempelde met een waxinelichtje, en ging daarna over op met de handen verven. En het andere kindje verfde met een kwast. Weer een ander mepte de verfhoopjes plat op het papier met zijn handjes. Bijna zo heftig dat de verf door de kamer vloog…
Een uit karton geknipte 1 hebben de kinderen zelf op de medaille geplakt. Daarna hebben ze de kleur van het lint (ook uit karton) gekozen. Zo hebben de kinderen allemaal een unieke medaille gemaakt, speciaal voor alle unieke papa’s!

Nodig:

Karton
Bord, om een mooie cirkel om te trekken en uit te knippen
Schaar
Verf
Eventueel attributen om mee te stempelen.
Schaar
Lijm

 • 02 – Moppereend
  02 – Moppereend
 • Blog 41 – Lampjesslinger
  Blog 41 – Lampjesslinger
 • Blog 35 – Stoplicht
  Blog 35 – Stoplicht
 • Blog 35 – Muziekinstrument – 30 april
  Blog 35 – Muziekinstrument – 30 april

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>