Blog 21 – Kleurenpuzzel – 23 maart

Kleurenpuzzel

Kleuren zijn hip! Ze zijn populair in het geheugen van de kinderen. Daarom maken we een puzzel om ze een beetje uit te dagen. Op een paar vellen A4 karton tekenen we met zwart krijt een aantal hokjes. Daarna kleuren we ze in met verschillende kleuren. Let op dat je niet meer keren een vakje inkleurt dan dat je er een krijtje van hebt. Zo is de kleur roze bijvoorbeeld gebroken, dus kleuren we maximaal twee vakken roze op 1 vel papier.
Daarna leg je 1 vel papier neer voor je kind  met de juiste kleuren krijtjes ernaast. Nu kan je kind een krijtje pakken en die op het juiste vakje leggen. Een leuk spelletje!

Nodig:

Krijt
A4 karton

  • 05 – Dieren dobbelsteen spel
    05 – Dieren dobbelsteen spel
  • Herfst
    Herfst
  • Blog 40 – Eekhoorn
    Blog 40 – Eekhoorn

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>