Blog 44 – Slak – 25 november 2014

Slak

In de herfst kom je behoorlijk wat slakken tegen. Het zijn interessante dieren en sommige kinderen kunnen er eindeloos mee spelen. Wij maken dit keer een slak. Omdat elke slak uniek is, kleuren de kinderen op hun eigen manier de huisjes, met krijt. Dit doen we op een kartonnen bordje. Daarna plakken we het lijfje er aan vast. Deze hebben we uit dik papier geknipt. De kinderen geven de finishing touch door de slak wiebeloogjes te geven.

Nodig:

Kartonbordje
Krijt
Karton om het lijfje uit te knippen
Schaar
Wiebeloogjes
Lijm

 • 23 – Muziekles ‘herfst’
  23 – Muziekles ‘herfst’
 • Herfst
  Herfst
 • Blog 40 – Eekhoorn
  Blog 40 – Eekhoorn
 • Blog 37 – Herfsttafel
  Blog 37 – Herfsttafel

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>