Blog 43 – Herfstboom – 20 november 2014

Herfstboom

We zitten vol in het herfst thema en vandaag schilderen we een herfstboom. Met een afwasborstel.
We gebruiken allerlei kleuren in herfsttinten. Rood, geel, groen en blauw. De kleuren werden door het proces door elkaar gemengd en zo ontstaan er unieke bomen. Voordat we begonnen tekende ik eerst een boom met stift. Daarna mogen ze naar eigen inzicht met de afwasborstel (wel een nieuwe, speciaal voor verfdoeleinden natuurlijk), de boom zijn bladeren geven. Het valt in de smaak, en ook het resultaat ziet er erg leuk uit.

Nodig:

Afwasborstel
Vel papier
Verf in diverse kleuren
Bordje om verf op te doen
Zwarte stift

 • 02 – We hebben er een geitje bij!
  02 – We hebben er een geitje bij!
 • 22 – Met verf experimenteren
  22 – Met verf experimenteren
 • 21 – Het eerste schilderij
  21 – Het eerste schilderij
 • 18 – Vlinders stempelen
  18 – Vlinders stempelen

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>