Blog 42 – Een egel – 18 november 2014

Een egel

Wat is er nou leuker dan zelf een egel schilderen?! Een egel is wel een beetje prikkelig, en daarom gaan we stempelen met een vork. Hiermee krijgen we mooie stekels. We hebben zelf de kleur bepaald door primaire kleuren te mengen met elkaar. Er ontstaan hierdoor allerlei tinten bruin. Met potlood heb ik de egel geschetst op een vel stevig papier. Pas achteraf maken we hem definitief met zwarte stift, zodat de egel kan zijn wie hij is.

Nodig:

Vel papier
Plastic vork
Zwarte stift
Potlood
Bordje voor verf
Verfkleuren: geel, rood, blauw

 • 02 – We hebben er een geitje bij!
  02 – We hebben er een geitje bij!
 • 22 – Met verf experimenteren
  22 – Met verf experimenteren
 • 21 – Het eerste schilderij
  21 – Het eerste schilderij
 • 18 – Vlinders stempelen
  18 – Vlinders stempelen

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>